Chicco Umidificator cu abur rece

Sezonul rece își intră în drepturi. Combinația dintre aerul rece și uscat, calorifere calde și ferestre închise poate face ravagii pentru sistemul respirator.
De multe ori pe lista cu „ce avem de luat pentru bebeluș” nu se află și un umidificator. Totuși, faptul că micuții ajung să facă între 5 și 10 infecții respiratorii pe an, nu ar trebui ignorat. Pentru un prichindel care de abia respiră din cauza năsucului înfundat, aerul umezit face minuni.

Aerul uscat usucă membranele mucoasei noastre. Iar la copii (mai ales la nou-născuți) mucoasa gurii și nasului sunt foarte sensibile. Din cauza aerului uscat în nas se formează ca o crustă și provoacă dificultăți de respirație. Din acest motiv copilul doarme prost, de multe ori plînge! Iar dacă micuțul este alăptat, atunci devine dificil și dureros să sugă! Deci, aerul uscat poate provoca plîns în timpul alimentării și chiar refuzul copilului de a suge.

Resimțim din plin efectele unui aer prea uscat, mai ales în timpul iernii. Umiditatea scăzută cauzează :

- astmul
- bronșita
- sinuzita
- uscarea mucoasei nazale și favorizeaza apariția sângerărilor nazale
- declanșează alergii sau iritații la nivelul pielii, mâncărimi, și, în plus, usucă pielea
- aerul uscat cauzează disconfort pe timpul iernii, deoarece ne sensibilizează la diferențele mari de temperatură, astfel că vom percepe vremea de afară ca fiind mult mai rece
- deshidratarea organismului, întrucât fluidele sunt eliminate și prin transpirație.

Iată 5 motive pentru care iți recomandăm să achiziționezi un umidificator Chicco:

1. Eliberează sinusurile: când aerul este prea uscat, sinusurile nu funcționează corespunzător. Potrivit multor experți ORL, stabilirea unui nivel optim al umidității aerului în casă este în general o acțiune foarte bună pentru sănătatea sinusurilor.
2. Vindecare rapidă: Fie că este vorba de o răceală, de astm, sau de alergii, un umidificator Chicco păstrează căile nazale lubrifiate, fapt care ajută la accelerarea procesului de vindecare.
3. Hidratează și păstrează pielea frumoasă: poți preveni senzația de piele uscată dacă folosești umidificatorul și pe timpul nopții, în timp ce dormi. Dimineața vei observa nu numai că fața ta arată mai suplă, dar, de asemenea, mâinile și buzele tale nu se mai simt uscate și deshidratat
4. Nu ezita să folosești umidificatorul Chicco, mai ales daca ai un copil cu somnul agitat! Vei vedea ca acesta se va trezi mai vesel și mai odihnit dimineața, dacă aerul a fost „îmbunătățit” pe durata nopții.
5. În plus, adevărul este că nasul uscat și mereu înfundat și predispoziția la răceli din două în două săptămâni nu sunt de dorit pentru nimeni. Mama, tata, copilașii, toți vor avea de beneficiat daca pot respira ușor în propria lor casa.
Fie vara, fie iarna, aerul poate deveni uscat și greu de respirat pentru bebeluși, iar cea mai simplă metodă de a spori confortul acestuia și de a-l ajuta să respire mai ușor, să rămână sănătos și să doarmă mai bine este să achiziționezi un umidificator de camera Chicco.

Umidificatorul cu abur rece Chicco se recomandă pentru că transformă imediat aerul uscat din camera într-un aer proaspăt și ușor de respirat.

Umidificator Chicco cu aer rece Humi Fresh

- Acest umidificator Chicco utilizează tehnologia cu ultrasunete și sistemul de vibrații de înaltă frecvența pentru a nebuliza particulele mici de apa în camera în care este dispus umidificatorul și pentru a crește nivelul de umiditate din aer.
- Tehnologia utilizată este foarte silențioasă, astfel încât bebelușul nu va fi deranjat în timpul somnului. În plus, aburul rece previne apariția arsurilor pe care le-ar putea dobândi cel mic daca s-ar atinge din greșeală aburul nebulizat.

Chico Humi Fresh este un umidificator bazat pe tehnologia cu ultrasunete:
- nu afecteaza mediul înconjurător și de aceea este potrivit a se utiliza într-un apartament sau o casa de dimensiuni mai reduse;
- de asemenea, reprezintă o soluție excelentă pentru un climat uscat și cald, mai ales în timpul verii;
- mai mult decât atât, este silențios și nu deranjează somnul bebelușului;
- nebulizatoarele cu abur rece sunt foarte sigure, deoarece nu prezintă riscul de arsuri.

Tu ai achiziționa un astfel de aparat pentru îngerașul tău?

Aer uscatAstmBronsitaChiccoChicco humi freshNas infundatSinuzitaUmidificator