voucher cadou farmacia familiei

Ești în pană de idei?

Voucher-ul cadou „Sănătate și frumusețe” de la Farmacia Familiei îți vine în ajutor! Vin sărbătorile, ca de obicei, însoțite de febra cadourilor. Mereu ne frământăm ce să dăruim celor dragi ca să-i surprindem, alegem și culegem până în ultima clipă. Vrem să impresionăm, să nu fie un cadou la întâmplare, să fie deopotrivă și util și compatibil.

Ca să scapi de atâtea întrebări, poţi merge pe varianta modernă, mai simplă pentru tine şi mai plăcută pentru cel drag: voucher-ul cadou „SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE” de la Farmacia Familiei. Cu el nu vei da greș niciodată, iar gestul tău va fi apreciat.

Surprinde-ți apropiații cu acel cadou pe care și-l doresc cu adevărat! Acordă-le șansa alegerii: branduri renumite și exclusiviste de cosmetică, dermatocosmetică, optică, produse de îngrijire pentru maturi și copii – toate pot fi cadoul ideal pentru cele mai speciale ocazii.

Mai mult, te provocăm să le mulțumești părinților pentru cele două cele mai de preț daruri pe care ți le-au dat: viața și familia! A venit timpul să le porți și tu de grijă! Cu acest voucher, destinatarul va avea acces gratuit, în limita valorii, la cea mai variată gamă de remedii terapeutice și profilactice.

Și da, cel mai valoros cadou dintotdeauna a fost și rămâne Dragostea! Chiar dacă nu ai toți banii din lume pentru cadouri, acestea rămân memorabile, dacă sunt însoțite de sentimentul cel mai profund și mai omenesc – dragostea!

Oferă cu dragoste apropiaților tăi voucher-ul cadou „SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE” de la Farmacia Familiei!

CONDIȚII DE UTILIZARE A VOUCHERELOR VALORICE

1. Voucherele Cadou emise de S.R.L. “Farmacia Familiei”, str. Burebistei 23, mun. Chișinău, este un certificat valoric și se poate utiliza numai pentru achiziționarea produselor oferite de S.R.L. “Farmacia Familiei”.

2. Voucherele nu se pot preschimba în bani, fiind posibilă doar achiziția de produse disponibile la vânzare în cadrul rețelei de farmacii S.R.L. “FARMACIA FAMILEI” (lista adreselor anexată), în limita stocurilor disponibile.
3. Prezentele vouchere permit inclusiv achiziția de produse aflate în promoții.
4. În cazul în care valoarea cumpărăturilor este mai mică decât valoarea voucherelor nu este posibilă returnarea diferenței rest în bani. În cazul în care valoarea finală a cumpărăturilor este mai mare decât valoarea voucherelor, beneficiarul va achita diferența în bani.
5. Falsificarea, tentativa de falsificare a voucherelor sau frauda se pedepsește conform legii.
6. Voucherele se pot folosi o singură dată, după folosire acesta rămânând în posesia și proprietatea emitentului – S.R.L. FARMACIA FAMILEI.
7. Cardurile de reducere Farmacia Familiei nu pot fi folosite la achiziționarea Voucherelor cadou.
8. Voucherele Cadou nu pot fi returnate.
9. Voucherele sunt active (valabile) pînă la 31 decembrie 2023, din data procurării. Dupa aceasta dată voucherele nu se mai pot folosi, devenind inactive și nule. FARMACIA FAMILEI nu are nici o obligație de returnare a contravalorii acestora către Beneficiar atât pe perioada de valabilitate a voucherelor cât și după aceasta dată.
10. Pentru orice informații legate de obținerea, utilizarea voucherelor, vă rugăm să ne contactați la 022 780 780