Stil pe care vi-l puteți permite, calitate pe care o puteți vedea - Optica Farmacia Familiei

O pereche de ochelari, de multe ori, este nu doar un moft al industriei modei, ci și un articol de primă necesitate. Alegerea ochelarilor potriviți, în funcție de forma feței, este pe cât de simplă, pe atât de complicată. O alegere greșită nu numai că te-ar dezavantaja, dar și-ar putea lăsa amprenta asupra stării tale emoționale. Cel mai indicat ar fi să apelezi la ajutorul profesionist al specialiștilor, care îți vor potrivi perechea ideală în câteva clipe.

Când alegem o pereche de ochelari trebuie să ţinem cont de mai multe aspecte.

1. De unde cumpărăm ochelarii: ochelarii se procură în locuri specializate (farmacie, optică), în prezenţa unui specialist, pe baza unei reţete recente, nu mai veche de un an. Ochelarii vânduţi de către persoanele neautorizate sau, mai nou, în pieţe şi marketuri, oferite la un preţ substanţial mai mic nu pot fi catalogaţi ca fiind dispozitive medicale!

2. Riscurile la care ne expunem când folosim asemenea ochelari: chiar dacă la prima probă o astfel de ramă îți dă impresia că îmbunătăţeşte vederea, senzaţia este una temporară. Pe termen lung aceşti ochelari îți pot crea multe probleme, inclusiv alergii şi nu ajută la corectarea carențelor de vedere.

3. Rama ochelarilor nu trebuie să acopere sprâncenele și/sau să se odihnească pe obraji: ramele de ochelari trebuie să se încadreze imediat sub sprâncene și asigurați-vă că acestea se potrivesc exact pe partea superioară a nasului.

4. Atenție la contrast! Forma ramei trebuie să fie în contrast cu forma fetei tale. Dacă ai fața ovală - alege o pereche de rame cu formă rotundă, iar pentru chipul rotund sunt potriviți ochelarii angulari.

La Optica Familiei te așteaptă un sortiment variat de rame, ochelari și ochelari de soare de la branduri cu renume mondial și o abordare individuală în alegerea accesoriului potrivit. Vino și convinge-te chiar tu!

OchelariOpticaRama ochelari