Ritualul șampon+spray fără clătire de la Klorane

Ați încercat?
97% din femeile care au încercat ritualul șampon + spray-ul fără clătire cu fibră de in Klorane au rămas impresionate de rezultat - un păr cu VOLUM, obținut în mod natural, de la rădăcină.

Datorită unei tehnologii unice, fără precedent, de obtinere a VOLUMULUI părului în mod natural, Laboratoarele KLORANE au lansat o inovație: noua gamă cu extract de fibră de in, dedicate femeilor care își doresc un păr cu VOLUM, obținut în mod natural, de la rădăcină.

Pentru a satisface cerinţele părului cu tendinţă de subţiere, fără viaţă, Laboratoarele KLORANE au ales inul şi au extras din esenţa sa fibre despre care se ştie că oferă beneficii de protecţie naturală. Prin efectul autentic de „lifting natural" , acestea oferă suport şi volum părului, de la rădăcină.

Noua gamă Klorane cu extract de fibră de in este cuprinsă din:

Acestea formează un adevărat Kit de coafare sub duș, fiindcă lasă părul plin de viață și volum, ca și cum ar fi proaspăt coafat. Fără produse de styling. Natural, doar cu apă, la duș, cu rezultate remarcabile de:

- lifting natural al părului, de la rădăcină
- volum de lungă durată, fixare și suplețe
- susținerea firului de păr
- cu extract de fibră de in, un ingredient natural activ cu proprietăţi demonstrate ştiinţific de creare a volumului (91%)
- fără parabeni, fără silicon

BalsamCosmeticăKloraneParSamponSupleteVolum