Ochelari de schi ZEISS cu protecție la lumina puternică

Pârtia de schi ne așteaptă!

Este anotimpul preferat al multora dintre noi. Cu toate acestea, schiul și snowboarding-ul pot fi extrem de stresante pentru ochii tăi: vânturi puternice, temperaturi scăzute, factori UV mai mari și cu până la 90% mai multe reflexii ale razelor soarelui pe terenul acoperit de zăpadă. Acest lucru poate avea un efect decisiv asupra vederii tale, până și schiorii experimentați putând întâmpina dificultăți în menținerea unei vederi optime atunci când trec de la soare la umbră.

Ochelarii de protecție pentru zăpadă de la ZEISS vă permit să vă relaxați după schi, fără ochi roșii, umezi și obosiți.

Indiferent dacă sunteți pasionat de curse, sau practicați sportul în stil liber, dacă vă plac traseele de snowboarding dificile sau doar să petreceți o zi în familie pe pârtie, ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS sunt disponibili la OPTICA FAMILIEI într-o gamă largă de modele pentru adulți și copii și includ modele cu lentile interschimbabile. Toate oferă o protecție ideală împotriva vântului, zăpezii și ploii - pe lângă protecție solară.

Ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS sunt mai mult decât un accesoriu - ei sunt și un articol vestimentar care trebuie să se potrivească cu stilul personal al purtătorului. O selecție vastă de lentile dure, colorate combinate cu rame moderne vă asigură că, atunci când vine vorba de modă, nu trebuie să faceți niciun compromis.

Ochelari de schi pentru adulți

zeiss ochelari pentru ski Ochelari de schi pentru copii

ochelari pentru schiat zeiss

CARACTERISTICI

  • Lentile cilindrice, într-o gamă variată de culori (cu oglindă pentru zile luminoase)
  • Rama culoare mată
  • Spumă moale pentru față
  • Curea cu sistem antialunecare
  • Logo din silicon

ochelari pentru ski Ochelarii de protecție pentru zăpadă sunt mai speciali din cauza tehnologiei exclusive ZEISS-  SONAR, aceasta este o nuanță inovatoare de la ZEISS Sunlens din Italia, îmbunătățește vederea în toate condițiile de lumină întâlnite pe zăpadă și intensifică luminozitatea, culorile și contrastul, chiar și la viteze mari pe pârtie făcând schiul mai sigur. Spre deosebire de filtrul standard pentru lumina albastră, curba spectrală standard a ZEISS Sonar suprimă lumina albastră însă permite unei anumite porțiuni să pătrundă în ochi - porțiunea din spectrul cuprins între 380 - 500 nm. Acest lucru vă permite să recunoașteți neregularitățile din zăpadă, precum denivelările și gropile.

Ochelarii de protecție pentru zăpadă ZEISS dispun de lentile prelucrate termic cu o nuanță roșie. Aceștia asigură:

  • Efect redus de strălucire orbitoare cauzată de zăpadă și gheață
  • Nivel optim de confort vizual și confort în timpul purtării
  • Contrast îmbunătățit și vedere detaliată
  • Protecție împotriva luminii soarelui

INSERȚIA PENTRU LENTILE DE CORECȚIA VEDERII

Modelele noi de ochelari pentru schi de la optica Familiei, nu doar că au un design inovator și aspect modern, cel mai important avantaj fiind inserția pentru lentile de corecție pentru ochelarii de schi, o soluție excelentă pentru împătimiții de sporturi de iarna care au deficiențe de vedere.

Inserția reprezintă de fapt o ramă din silicon, foarte flexibilă, în care se monteaza lentilele de corecție. Aceasta se fixează foarte ușor în interiorul ochelarilor obișnuiți de schi și se potrivește pe aproape orice model de ochelari schi, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Observații privind întreținerea și curățarea

Curățați-vă ochelarii ZEISS de protecție pentru schi sau snowboarding cu apă călduță; dacă sunt foarte murdari, folosiți o soluție de curățare cu pH neutru. Apoi limpeziți-i rapid și lăsați-i să se usuce. Nu folosiți solvenți organici pentru curățarea ochelarilor. ATENȚIE: nu ștergeți sau frecați excesiv cu laveta interiorul lentilelor. Astfel veți evita deteriorarea tratamentului anti-aburire și veți preveni zgârierea suprafeței acestora. Nu curățați ochelarii de schi sau snowboarding cu șervețele umede!

Vezi descrierea detaliata (eng)

Telefon pentru informații: 061 047 047