Noul ser IVAPUR No Imperfection

Ați văzut pe rafturile Ivatherm din farmacii cel mai nou produs din gama IVAPUR? Un tub alb de 15 ml, cu aplicator, pe care poți să-l porți oriunde cu tine. Dacă e IVAPUR, primul semnal de recunoaștere a fost tras:recomandat în acnee. Este un ser cu acţiune locală intensă, cu efect reparator asupra leziunilor inflamatorii din acnee. Are proprietăți multiple, concentrate pe obținerea unui efect de vindecare cât mai rapid și evitarea formării cicatricilor:

  • Reduce inflamaţia cu ameliorarea durerii
  • Reglează secreţia de sebum
  • Inhibă proliferarea bacteriilor
  • Accelerează procesul de vindecare (stimulează reepitelizarea pielii)
  • Are efect hidratant şi calmant

Ce aduce nou serul No Imperfection?
Este recomandat unei largi categorii de vârstă, copiilor și adulților. Este un produs pe care medicii îl recomandă în special puberilor și adolescenților care se confruntă cu primele leziuni acneice, femeilor gravide care trec prin dezechilibre hormonale și au episoade acneice ( produsul NU are contraindicație pentru gravide), dar și în cazurile de acnee infantilă (“acneea sugarului”). Are acțiune intensă, cu inhibarea imediată a evoluției inflamației, ameliorarea durerii, refacerea tegumentului fără cicatrici post-acnee. Se poate aplica în mod frecvent, spre deosebire de cele mai multe produse antiacneice, deoarece nu necesită aplicarea pe toată fața, ci direct pe leziune. Tubul de 15 ml cu aplicator cu 5 orificii care dozează perfect cantitatea necesară unei singure aplicări îl face să fie ușor de manevrat și de transportat, astfel încât să poți interveni cu o picătură de ser chiar din primele moment ale formării inflamației.

Are o textura-gel transparentă, usor lipicioasă. Se absoarbe treptat în piele și formează o peliculă protectoare la suprafața pielii. Faptul că atenuează foarte mult senzația neplăcută de durere și înțepătură care însoțește erupțiile acneice este e un mare plus pentru confortul fiecăruia.
Nu conține parabeni, este excelent tolerat de pielea cea mai sensibilă.

Adaugă în trusa ta de urgență cu produsele de intervenție rapidă în caz de arsuri și zgârieturi (CICADERM), prurit provocat de vât, frig sau expunerea la soare (Spray cu apă termală Herculane) și acest ser No Imperfection pentru un coș rebel care îți poate întrista chiar și cea mai reușită zi.

AcneeCosmeticăIvapurIvathermSebum