Luptăm cu vergeturile împreună cu Elancyl

Sarcina este un moment unic în viața ta, în care dorința de a fi frumoasă este asociată cu nevoia esențială de echilibru și bunăstare. Un moment în care îngrijirea ta înseamnă a avea grijă și de un copil care urmează să se nască. ELANCYL, împărtășind pasiunea sa pentru natură și expertiza privind ingredientele active ale universului vegetal, te însoțește în fiecare zi pentru a te bucura de schimbările corpului tău, pentru ați proteja pielea, pentru a îngriji viitoarea sau tînăra mămică, dar și femeia.

Elancyl Crema pentru prevenirea vergeturilor

Reprezintă  o formula bogată, fără parabeni, sigură, cu un complex restructurant pentru o piele cu adevărat netedă și suplă. Poate fi utilizată încă de la începutul celei de-a patra lună de sarcină.

Elancyl Ulei pentru prevenirea vergeturilor

Este o inovație special destinată viitoarelor mămici cît și celor care au născut recent.  Acest produs previne cu 89% apariția vergeturilor și le reduce în proporție de 98% pe cele nou instalate. Este un ulei fin, ușor de aplicat, cu absorbție rapidă. Formula sa fără parfum este special concepută astfel încât să fie potrivită pentru perioada de sarcină și alaptare.

Elancyl Gel concentrat  vergeturi

Este un produs special indicat pentru tratarea vergeturilor recent apărute.  Principiile sale active cu proprietăți reparatoare restructurează și favorizează sinteza noilor fibre elastice. Rezistența și elasticitatea pielii sunt sporite. Pielea devine mai netedă și își recapătă suplețea și confortul. 

FRUMUSEȚEA CORPULUI ESTE O ȘTIINȚĂ.

CosmeticăDermatocosmeticaElancylVergeturi