LINEX® FORTE susține restabilirea echilibrului florei intestinale
     

Din prima zi de antibiotic

Asocierea tulpinilor lactice din compoziția LINEX® poate reduce până la jumătate riscul apariției diareei asociate tratamentului antibiotic.10

La 3 ore de la  antibiotic

O singură capsulă pe zi, la distanță de 3 ore de doza de antibiotic, susține restabilirea și menținerea echilibrului florei intestinale.

Timp de 2 săptămâni după terminarea tratamentului

Puteți lua LINEX® încă 2 săptămâni de la terminarea tratamentului cu antibiotice pentru echilibrarea microflorei intestinale.

 

LINEX® FORTE

LINEX® FORTE este un produs sinbiotic care conține două tulpini de bacterii ce se regăsesc natural în flora noastră intestinală, din genurile Lactobacillus și Bifidobacterium, cât și un complex de fibre vegetale (inulină și oligofructoză).

 

BIFIDOBACTERIUM BB‑12® & LACTOBACILLUS LA‑5®

LINEX® FORTE: O singură capsulă pe zi ajută la restabilirea echilibrului florei intestinale. 2 miliarde de bacterii benefice

Antibioticele și flora intestinală

Antibioticele sunt eficiente împotriva bacteriilor dăunătoare, dar, atunci când sunt administrate, afectează echilibrul bacterian din intestin (disbioză). Dereglarea echilibrului florei intestinale poate duce la disconfort abdominal și diaree.

Aliatul florei intestinale

LINEX® FORTE conține două tulpini diferite de bacterii care ajută la suplimentarea florei intestinale afectate de tratamentul cu antibiotice.

Comandă livrare

CUM NE AJUTĂ BACTERIILE LACTICE ÎN TRATAMENTUL ANTIBIOTIC?

Susțin echilibrul intestinal și previn disbioza

Ajută la prevenirea diareei asociată antibioticelor

Recurența infecțiilor

Cresc șansele finalizării tratamentului cu succes

Comandă livrare