KIT-URI PENTRU ALBIREA DINTILOR. GLOBAL WHITE

SISTEMUL DE ALBIRE A DINȚILOR Global White

Credeți că un zâmbet imaculat îl puteți obține doar în cabinetul stomatologului? Nici pe departe! Cu sistemul Global White obțineți rezultate spectaculoase chiar fără a ieși din casă! S-a demonstrat clinic că substanțele din componența Global White asigură o albire a dinților cu 4-5 tonuri și sunt similare sistemelor profesionale, utilizate de medicii dentiști.

Demonstrat clinic
Efectul de albire este confirmat clinic de către laboratorul de testare Klinderma. În decurs de o săptămână, participanții la testare au remarcat o albire a danturii cu 3 tonuri, iar în timp de 2 săptămâni – cu 4-5nuanțe pe scara VITAPAN.  De asemenea, foarte important de menționat că nu au fost atestate careva senzații dureroase sau o sensibilitate crescută, pe durata utilizării sistemului de albire.

Oxigen activ
La contactul cu cavitatea bucală se eliberează oxigen activ, care acționează nu doar pe suprafața smalțului, ci și în profunzime. Acțiunea principală vizează scindarea pigmenților care colorează smalțul, pentru a spori reflecția luminii. Cu cât smalțul este mai transparent, cu atât mai albi sunt dinții.

Întrebări frecvente

Cât de repede apare efectul?
Chiar după prima aplicare, dinții vor deveni mai albi. Pentru un efect complet de albire, trebuie să urmați o cură de 14 zile.

Se albesc și plombele dentare?

Peroxidul de hidrogen acționează direct asupra dinților. Obturațiile și materialele de compozit nu se supun procesului de albire.

Există contraindicații pentru albirea dinților?

Este contraindicat procedeul de albire pentru femeile gravide, mamele care alăptează și persoanele cu vârsta de până la 18 ani. De asemenea, în cazul unor probleme dentare: hiperestezie, gingii inflamate, micro-fisuri, carii dentare și alte leziuni albirea este posibilă doar după eliminarea de către medicul specialist a cauzelor afecțiunilor orale.


APĂ DE GURĂ CU EFECT DE ALBIRE 300 ML

Utilizarea doar a pastei de dinți nu este suficientă pentru a menține albul danturii. Un produs necesar pentru îngrijirea orală în timpul zilei este apa de gură cu efect de albire. Ea completează perfect igiena zilnică, ajutând la albirea dinților în zonele greu accesibile ale cavității bucale. Datorită oxigenului activ, albirea are loc nu numai pe suprafața smalțului, ci și în straturile sale mai profunde.

Mod de utilizare
Clătiți bine gura timp de 15 secunde. Recomandată pentru utilizare zilnică, după masă și după periajul dinților.


SPUMĂ DE ALBIRE Menta fresh 50ML

O soluție excelentă pentru cei care au un stil de viață activ și sunt preocupați de aspectul danturii. Spuma densă elimină depunerile după fiecare masă, acționând chiar și în cele mai dificile zone ale cavității bucale. Gustul răcoritor al mentei nu-i va lăsa indiferenți pe cei care apreciază prospețimea clasică. Utilizarea spumei nu necesită apă și periuță de dinți. Este ideală pentru cei care poartă brackeți sau alte aparate ortodontice.

Componente ACTIVE
Enzima naturală (papaina): scindează placa proteică fără a deteriora smalțul.
Extractul de lămâie: înălbește în mod natural și grijuliu smalțul dinților și întărește gingiile.
Extractul natural de lemn dulce (licorice): are un puternic efect anticarios.
Piro-fosfatul de sodiu: împiedică formarea tartrului.


PASTA DE DINȚI Global White PENTRU ALBIRE. "STRĂLUCIRE MAXIMĂ" 100ML

Pasta perfectă pentru un zâmbet imaculat! Agentul unic de albire acționează eficient asupra plăcii dentare, extractul de lămâie albește smalțul până la culoarea sa naturală. Chiar după prima aplicare, dinții devin mai albi, iar zâmbetul mai strălucitor.

Componente active
Complexul din patru abrazive:  îndepărtează efectiv placa dentară.
Complexul de fluoruri:  acționează profilactic asupra cariilor, remineralizează smalțul.
Extractul de lămâie: o sursă bogată de vitamina C, albește smalțul, tonifiază gingiile.
Xilitolul: contribuie la suprimarea bacteriilor cariogene.

Mod de întrebuințare
Periați dinții timp de 2 minute de 2 ori pe zi. Este suficientă o cantitate mică de pastă de dinți. Pentru un efect maxim, se recomandă utilizarea apei de gură GLOBAL WHITE cu efect de albire.

AlbireApa de guraDintiGlobal whiteOxigen activPasta de dintiSpuma de albire