FARMACIA FAMILIEI - PARTENER "BUNICII GRIJULII"

FARMACIA FAMILIEI susține și este partener al campaniei naționale „Bunicii grijulii"

Un proiect cu un puternic impact social cum este Campania naţională „Bunicii Grijulii” nu putea rămâne în afara ariei de preocupare a reţelei Farmacia Familiei. Este o cauză nobilă, beneficiarii ei fiind copiii, dar şi persoanele de vârsta a treia, pentru care Farmacia Familiei are un respect deosebit. 

Implicarea vârstnicilor în viața comunității le prelungește anii, îi face să se simtă utili și necesari societății. În același timp, Campania „Bunicii Grijulii”, lansată de Inspectoratul General al Poliției, oferă copiilor oportunitatea de a profita de valoroasa experiență de viață a bunicilor; interacțiunea cu ei declanșează emoții pozitive, entuziasm, afecțiune şi siguranță. Comunicarea directă a bunicilor cu copiii aduce plusvaloare ambelor părți implicate în proiect, iată de ce Farmacia Familiei a decis să susţină plenar şi sincer această campanie.

Deja peste 1500 de persoane de vârsta a treia s-au alăturat proiectului, contribuind la siguranţa copiilor. În dorința de a stimula bunicii energici, care deja fac parte din proiect, dar și pe cei care au destule forțe, dar ezită să se implice, Farmacia Familiei a demarat o întreagă campanie de motivare a voluntarilor. În acest scop, Farmacia Familiei oferă „bunicilor grijulii” carduri de reducere la întreaga gamă de produse comercializate, oferă servicii de testare gratuită a vederii și a tensiunii arteriale în toate filialele din țară. În plus, voluntarii vor beneficia de prețuri sociale la seturi igienice, dar și de alte facilități, cum ar fi oferte speciale personalizate.

Viața este tot ce avem mai de preț pe lume și ne-a fost dată ca s-o trăim frumos, cu bune și cu rele, cu bucurii și cu necazuri, cu eșecuri și victorii. E în puterea noastră să găsim balanța corectă și să ne bucurăm pentru fiecare zi, fiecare zâmbet.

Să trăim frumos și să lăsam exemple bune. 

ParteneriatSănătate