Farmacia Familiei celebrează 19 ani! Primește cadou garantat în luna iulie!

În luna iulie, Farmacia Familiei marchează 19 ani de activitate, un parcurs dedicat sănătății și bunăstării comunității noastre.

De-a lungul anilor, ne-am consolidat poziția ca cea mai mare rețea de farmacii din Republica Moldova, oferind produse și servicii de calitate pentru aproximativ 2 milioane de pacienți. Suntem recunoscători pentru încrederea și loialitatea pe care ni le-ați arătat și dorim să vă mulțumim printr-o serie de surprize și oferte speciale.

 În perioada 20 - 31 iulie, toți clienții care efectuează achiziții de minim 500 de lei din orice filială Farmacia Familiei sau Dita Hyper Farmacie vor primi cadou. 

De la deschiderea primei noastre filiale în 2005, am crescut și ne-am extins pentru a include peste 230 de filiale și 1.500 de angajați dedicați. Misiunea noastră a fost întotdeauna de a îmbunătăți calitatea vieții comunităților prin servicii farmaceutice de înaltă calitate și soluții personalizate de sănătate. Valorile noastre de bază – grija și empatia, excelența profesională, responsabilitatea comunitară, inovația și adaptabilitatea, transparența și integritatea – ne-au ghidat în fiecare pas al acestei călătorii.