Descoperă noua gamă de produse Equilibra cu Cărbune Activat!

În această primăvară, brandul italian Equilibra vine cu vești bune pentru iubitorii de produse de îngrijire de calitate din Republica Moldova. Acesta lansează în premieră gama de produse cu cărbune, care include: gel de curățare a tenului, mască, săpun vegetal, carbo-gel de curățare a dinților, șampon, gel de duș. 

Cărbunele activat este folosit în tratarea diverselor afecţuni interne, dar poate fi aplicat pe piele, curățând porii în profunzime. Acesta elimină bacteriile, curăţă bine pielea, fără să o deshidrateze, motiv pentru care este folosit în noua gamă de produse Equilibra.

Află mai multe despre acestea și alege produsul care ți se potrivește!

Equilibra Cărbune Activat Masca  Peel-off  100 ml

Masca cu cărbune are efect puternic de detoxifiant, îmbunătăţeşte starea tenului mixt şi gras. Formula inovatoare, bazată pe carbonul activ, purifică pielea de toxine, strânge porii şi previne apariţia petelor. Consistenţa gelului mască se usucă rapid pe piele şi creează un strat hidroplastic care se adaptează perfect formei feţei. Datorită efectului PEEL-OFF pielea este profund purificată şi porii sunt mai puţin vizibili. Masca absoarbe excesul de sebum şi îndepărtează celulele moarte ale pielii. Aloe vera 68% hidratează, linișteşte și regenerează tenul.                                                                                 

Mod de aplicare: Aplicaţi masca pe pielea curată de pe faţă. Evitaţi zona ochilor şi a gurii. Lăsaţi timp de 20 de minute sau până când se usucă complet. Scoateţi dintr-o singură bucată.    

Equilibra Cărbune Activat Săpun vegetal 100% 100gr

Săpunul cu cărbune activ este un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale de absorbție, regenerare și purificare. Cu pulbere de sâmbure de caise, cu acțiune exfoliantă ușoară, creează o spumă cremoasă, moale, care curăță și menține pielea feței și a corpului moale și luminoasă. Baza sa vegetală 100% este parfumată ușor, fără alergeni.    

Equilibra Carbo-gel de curăţare  a dinţilor 75ml

Este un gel delicat, cu gust proaspăt, fără zaharină, care combină acțiunea de purificare a cărbunelui activ cu acțiunea liniștitoare a Aloe Vera, prezentă în formulă în cantități echivalente cu 30% suc de Aloe Vera și Escin, și acțiunea antiseptică a uleiului de arbore de ceai. Mentolul revigorează în mod natural cavitatea bucală. Utilizată regulat, periând corect dinții timp de cel puțin un minut, elimină placa și ajută la protejarea dinților împotriva cavităților și tartrului, asigurând o acțiune naturală de albire.                  

Equilibra Cărbune Activat Gel de curăţare a tenului 200 ml

Gel de curăţare detoxifiant cu cărbune înlătură impurităţile, excesul de sebum şi punctele negre. Cărbunele activ are o acțiune eficientă de purificare și detoxifiere, făcând pielea mai luminoasă și mai curată. Este potrivit pentru tenul gras sau mixt.  Se poate utiliza o dată sau de doua ori pe zi.

Mod de aplicare: Se aplică pe tenul şi decolteul curat şi se lasă să acţioneze puţin, apoi se clăteşte cu apă.             

Equilibra Cărbune Activat Masca pentru faţă 1 bucată

Masca din țesătura de viscoză de 100%, destinată detoxifierii și eliminării impurităților cauzate de praf și toxine care sunt depuse pe piele. Bazat pe cărbune vegetal, face pielea feței curată, luminată și hidratată datorită acțiunii ingredientelor naturale active prezentate în formulă. Îmbogățit cu Acid Hialuronic și Aloe Vera pentru a hidrata și reechilibra pielea.                                      

Mod de aplicare: Aplicaţi masca pe tenul demachiat şi uscat, poziţionaţi-o convenabil pe faţă. Lăsaţi masca din tesătură să acţioneze 10-15 minute şi apoi înlăturaţi.            

Equilibra Cărbune Activat Şampon 250 ml

Şamponul detoxifiant din cărbune spală rapid şi eficient toate tipurile de păr cu tendinţa de îngrăşare. Formula sa inovativă bazată pe carbon natural activ, curăță eficient părul şi scalpul de excesul de sebum sau alte impuriăţi, detoxifică, hidratează, previne îngrăşarea părului. Aloe Vera protejează, hidratează părul și reechilibrează scalpul.  Agenții tensioactivi de origine vegetală utilizați în formulă, curăță ușor fără uscare. Cu extract de suc de lămâie, cu o acțiune revigorantă.  

Equilibra Cărbune Activat Gel de duş 250 ml

Este un gel moale detoxifiant, ideal pentru curățarea pielii. Cărbunele activat îndepărtează în mod natural impuritățile și toxinele, dând curățenie și prospețime. Cu ulei de migdale dulci și extract de suc de lămâie, emoliază şi hidratează. Glicerina vegetală și lipidele de origine naturală hidratează și protejează pielea. Agenții tensioactivi de origine vegetală utilizați în formulă curăță ușor, fără a irita.          

Pentru  o piele mai curată, catifelată, hidratată şi mai luminoasă, alege produsele Equilibra Cărbune Activat! Le găsești în exclusivitate la Farmacia Familiei!

Carbune activatDermatocosmeticaEquilibraGel de curatareIngrijire pieleMasca peel-offSapun vegetal