Dermatita atopică și produsele pentru piele uscată de la Ivatherm

La orice vârstă pielea uscată este o sursă de disconfort. Aspră la atingere, ea își pierde catifelarea și devine din ce în ce mai sensibilă. Această stare de uscăciune se poate agrava odată cu agresiunile climatice, igiena neadecvată sau prin utilizarea cosmeticelor iritante. În sezonul rece, pielea noastră are nevoie de o îngrijire suplimentară pentru a putea face față cu brio temperaturilor tot mai scăzute.

Ivatherm propune mamei și copilului un concept revoluționar de hidratare, gama IVAHIDRA+. Conține 3 produse fără parfum, dedicate în special bebelușilor. Majoritatea mamelor ne-au mărturisit că după ce au încercat produsele le-au adăugat în rutina lor zilnica de îngrijire.
Pornind de la descoperirea aquaporinelor, premiată cu premiul Nobel în 2003, conceptul hidratării pielii din profunzime se află la baza formulării gamei IVAHIDRA+.

Orice proces de îngrijire a pielii începe de la curățare. Gelul de spălare IVAHIDRA+, fără parabeni, non-detergent și hidratant, este opțiunea cea mai sigură. Este recomandat în igiena zilnică a pielii uscate, foarte uscate și atopice - pentru față, mâini și corp.
Din aceeași gamă, crema pentru corp IVAHIDRA+ asigură hidratarea profundă datorită ingredientelor sale.

Cremă pentru corp pentru piele sensibilă, uscată cu tendință atopică hidratează intens, menținând echilibrul hidric la nivelul pielii.
Contine Aquaphiline®- extras de panseluțe sălbatice, unt de Karite, glicerină, alphabisabolol și apă termală Herculane.

Ivahidra+ Cremă hidratantă pentru față este indicată îngrijirii pielii uscate și foarte uscate din cauze fiziologice sau condiții climaterice excesive (vânt, soare, frig), pentru copii și adulți.
Asigură hidratarea profundă, imediată și pe termen lung, redând suplețea pielii uscate și agresate. În același timp are efect nutritiv, antiinflamator și antibacterian. Calmează senzația de disconfort prin acțiunea ingredientelor active cu efect calmant.

CosmeticăDermatitaDermatita atopicaHidratareIvahidra+IvathermPiele uscata