Demachiere delicată pentru piele sensibilă!

După curățarea tenului, demachierea este cea mai importantă etapa pe care trebuie sa o parcurgem atunci când avem grijă de tenul nostru. Demachierea este necesară in fiecare zi, atât dimineața cât mai ales seara, pentru a îndepărta machiajul, surplusul de sebum, transpirația și impuritațile depuse in timpul zilei.

În funcție de fiecare tip de ten exista mai multe procedee de demachiere. Putem folosi fie discuri demachiante îmbibate cu soluție demachiantă, fie putem aplica demachiantul direct pe față prin mișcări circulare, la final indepartând soluția demachiantă cu un șervețel sau cu apâ. De asemenea, putem folosi uleiuri naturale sau soluții micelare loțiuni și geluri spumante pentru curățare. Așadar, pentru tipurile de ten uscat sau sensibil este recomandat că demachierea sa fie făcuta cu produse pe baza de ingrediente hidratante naturale, produse care sa nu conțină în componența parabeni, parfum, uleiuri minerale, silicon.

Pentru demachierea tenului sensibil recomandăm unul din 2 produse noi Numismed Micelar SensitiveNumisMed Sensitive Apă micelară, 200ml sau NumisMed Sensitive Gel demachiant micelar 150ml

Apa micelară acționeză ca un magnet în înlăturarea sebumului și în dizolvarea impurităților și a machiajului. În rezultat se obține un aspect fresh și o senzație irezistibilă de curațenie, fără nicio urmă de sebum sau machiaj. Machiajul și impuritațile se elimină cu ușurință, fără efort sau presiune asupra pielii sensibile, inclusiv și în jurul ochilor.

NumisMed Gel demachiant micelar, 150ml

  • Gel spumant micelar curăță delicat și îndepărtează ușor machiajul.
  • Formula calmantă cu SymCalmin® reduce senzația de prurit, calmeză pielea sensibilă sau iritată. Nu usucă pielea, nu provoacă senzația de strângere după spălare.
  • Rezultat – pregătește perfect tenul pentru aplicarea ulterioră a cremei, obțineți un ten mătăsos, hidratat și curat.

Mod de aplicare: Spumați gelul cu o cantitate mică de apă. Folosind mișcări ușoare circulare aplicați pe pielea feței și a pleopelor, apoi clătiți cu apă.

NumisMed Sensitive Apa micelara, 200ml

  • Formula delicată cu micelele îndepărtează cu ușurință machiajul și impuritățile, protejând pielea de deshidratare.
  • Pielea nu se simte tensionată după curățare, dar revigorată, pură și suplă.
  • Ingredientele calmante reduc iritațiile, roșeața și senzația de prurit.
  • Fără parfum, bine tolerată de pielea sensibilă, inclusiv și își în jurul ochilor.

Calitate germană la un preț avantajos!

Testat dermatologic. Nu conține parabeni, parfum, uleiuri minerale, silicon.

Apa micelaraCosmeticăDemachiereDermatocosmeticaNumismedNumismed sensitiveSolutie micelara