14 noiembrie, Farmacia Familiei a măsurat gratuit glicemia în toată țara

Diabetul zaharat este cea mai des întâlnită boală a sistemului endocrin și se declanșează atunci când în organism cantitatea de insulină secretată nu este cea optimă sau când celulele periferice nu răspund la acțiunea sa (insulina este un hormon ce participă la micșorarea concentrației glucozei din sânge). Această afecțiune produce tulburări la nivelul întregului metabolism și, în timp, poate afecta funcționarea diverselor organe din corp.

diabet

Măsurarea nivelului de zahăr în sânge este cea mai bună metodă de a depista la timp maladia și de a o trata fără a ajunge la complicații.

Pentru a contribui la prevenția acestei afecțiuni, Farmacia Familiei a decis ca și în anii precedenți să ia atitudine și să se implice nu doar prin a informa publicul, ci și prin a contribui direct. Astfel, în toată rețeaua Farmacia Familiei s-a desfășurat campania de Măsurare Gratuită a Glicemiei. Orice vizitator a avut posibilitatea să verifice indicele de glicemie în sânge pe parcursul zilei de 14 noiembrie.

Startul campaniei a fost dat de către dl Boris Golovin, președinte Asociației Diabeticilor din Republica Moldova, în incinta Centrului de Excelență în Medicină și Farmacie ”Raisa Pacalo”. 

Vrem să te ajutăm să previi această afecțiune, de aceea timp de trei zile, 13 - 15 noiembrie, am pregătit oferte pentru tine și cei dragi. 

Equilibra Omega 3 - complex exclusiv de Omega-3 din sursă pură, alge marine și Vitamina E.

omega 3 equilibra

Moller’s Omega  - supliment alimentar ce ajuta sistemul cardiovascular și menține nivelul normal al trigliceridelor.

omega 3 moller's

Diabetul poate să afecteze toate organele importante, iar pielea, cel mai mare organ, nu este nici ea cruțată. De aceea, poți folosi NumisMed Loțiune pentru corp și NumisMed Unguent pentru pielea foarte uscată, crăpată, aspră și pentru zonele comoase de piele îngroșată.

Crema pentru diabet

Te așteptăm pe 14 noiembrie în filialele Farmacia Familiei pentru a testa gratuit glicemia!

Împreună putem preveni Diabetul!