Политика доставки

ff.md propune la alegere Clientului doua modalitati de livrare a produselor:

1. Posibilitatea de a rezerva produse, cu ridicare si achitare in cea mai proxima geografic filiala Farmacia Familiei (pick up point). In cazul achizitiei de produse medicamentoase (cu prescriptie medicala/reteta), la momentul ridicarii Comenzii, Clientul este obligat sa prezinte si sa transmita reprezentantului Vanzatorului reteta emisa in forma aprobata prin Ordinul Ministerului Sanatatii al Republicii Moldova nr. 960 din 01.10.2012 cu privire la modul de prescriere si eliberare a medicamentelor.

2. Posibilitatea de livrare prin intermediul serviciului de curierat pe adresa indicata de catre Client si achitarea comenzii in numerar/card conform documentelor de plata prezentate de catre reprezentantul companiei (curier).

  Serviciul de livrare PENTRU TOATE PRODUSELE AFISATE pe site, este disponibil pentru localitatile or. Chisinau si suburbiile (Bacioi, Bic, Braila, Bubuieci, Budesti, Buneti, Ceroborta, Cheltuitori, Ciorescu, Codru, Colonita, Condrita, Cricova, Cruzesti, Dobrogea, Dumbrava, Durlesti, Fauresti, Frumusica, Ghidighici, Goian, Goianul Nou, Gratiesti, Hulboaca, Humulesti, Revaca, Stauceni, Straisteni, Singera, Tohatin, Truseni, Vadul lui Voda, Vatra, Vaduleni), or. Ialoveni si or. Balti.

  Taxa de livrare prin curier in raza or. Chisinau sau Balti este de 45,00 lei, la comenzile a caror valoare este mai mica de 350,00 lei. La comenzile mai mari de 350,00 lei livrarea prin curier este gratuita pentru Client (exceptie - suburbiile mun. Chisinau, pentru care se aplica taxa de livrare nationala).

  Taxa de livrare prin curier catre localitatile: Ialoveni si suburbiile mun. Chisinau (Bacioi, Bic, Braila, Bubuieci, Budesti, Buneti, Ceroborta, Cheltuitori, Ciorescu, Codru, Colonita, Condrita, Cricova, Cruzesti, Dobrogea, Dumbrava, Durlesti, Fauresti, Frumusica, Ghidighici, Goian, Goianul Nou, Gratiesti, Hulboaca, Humulesti, Revaca, Stauceni, Straisteni, Singera, Tohatin, Truseni, Vadul lui Voda, Vatra, Vaduleni) este de 100,00 lei, la comenzile a caror valoare este mai mica de 650,00 lei. Metoda de expediere a comenzilor plasate (ridicare personala sau curier rapid), poate fi modificata doar prin replasarea acestora. Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

  Serviciul de livrare PENTRU PRODUSELE NON-MEDICAMENTOASE AFISATE pe site, este disponibil pentru TOATE localitatile Republicii Moldova.

  Taxa de livrare prin curier in afara razei or. Chisinau sau Balti este de 100,00 lei, la comenzile a caror valoare este mai mica de 650,00 lei. La comenzile mai mari de 650,00 lei livrarea prin curier este gratuita pentru Client.

  Conditii de livrare in raza or. Chisinau si Balti

  În cazul plasarii comenzii de livrare in intervalul orelor 08:00 - 14:00, zile lucratoare (Luni - Vineri), pentru toate categoriile de produse disponibile pentru livrare, termenul de livrare este aceeasi zi, pina la ora 19:00 sau maxim 24 ore de la ora confirmarii Comenzii.

  În cazul plasarii comenzii de livrare in intervalul orelor 14:00 - 08:00 (urmatoarea zi), zile lucrătoare (Luni - Vineri), termenul maxim de livrare este urmatoarea zi pina la ora 19:00.

  În cazul plasării comenzii de livrare în zile de odihnă (Sâmbătă - Duminică), termenul maxim de livrare este ziua de luni.

  Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare. In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Farmacia Familiei SRL va informa Clientul despre indisponibilitate.

  In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii. Cererea de livrare a Comenzii nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditia de mai sus. Livrarea se considera a fi indeplinita de catre ff.md, la momentul predarii produselor Comandate catre Client.

  Conditii de livrare in afara razei or. Chisinau si Balti

  Pentru toate comenzile de livrare in afara razei or. Chisinau si Balti, termenul maxim de livrare este de 48 ore de la data confirmarii Comenzii. Comenzile parvenite in zilele de weekend vor fi onorate pe parcursul zilelor lucratoare, imediat urmatoare.


  Receptia produselor

  Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

  Receptia produselor medicamentoase

  Clientul poate beneficia de rezervarea online a produselor medicamentoase. La solicitarea clientului medicamentele vor fi rezervate si eliberate in filiala doar la prezentarea retetei de catre persoane cu varsta implinita de 18 ani.

  Clientul poate beneficia de livrare a produselor medicamentoase cu conditia semnarii online a contractului de mandat (imputernicirea curierului sa indeplineasca livrarea in baza comenzii online a Clientului, a produselor la adresa indicata).

  Modificarea modalitatii de livrare a comenzilor deja plasate (din ridicare personala in curier si invers) poate fi efectuata doar prin anularea comenzii curente si plasarea unei comenzi noi cu modalitatea de livrare dorita!